top of page

PLAATSING ROOFING IN REGIO SCHOTEN DOOR YVES VAN DER PLAS

Diensten van Yves Van Der Plas

Bij Yves Van Der Plas kunt u terecht voor het plaatsen van roofing in Schoten en omstreken. Roofing branden is een vak apart en vergt veel kennis. Het eindresultaat draagt bij aan de kwaliteit van uw woning. Yves zorgt voor een stijlvol en waterdicht dak dat seizoen na seizoen meegaat. Daarnaast staat hij in voor de renovatie van platte daken, bijvoorbeeld wanneer u met een waterlek te kampen heeft. Ook verzorgt hij de afwerking van de dakgoten en systemen van regenwaterafvoer, zodat u regenwater kunt recupereren in huis.

Dakwerken (roofing)

Renovatie van platte daken

Afwerking van dakgoten

Renovatie platte daken

Een plat dak geeft uw woning stijl en meerwaarde. Na verloop van tijd kan er echter wel slijt komen op de roofing van dit platte dak. Dan heeft de regen vrij spel en kan er binnen water insijpelen. Bij defecten aan een plat dak komt het erop aan snel actie te ondernemen. Doe daarom een beroep op Yves Van Der Plas uit Schoten voor de herstelling en plaatsing van roofing.

Regenwaterrecuperatie bij de afvoer van water

Wist u dat u in uw woning regenwater kunt gebruiken om het toilet door te spoelen, uw tuin te besproeien of om kleding te wassen in de wasmachine? Indien u dit wenst, stelt Yves Van Der Plas uit Schoten een systeem van regenwaterrecuperatie voor u voor. Belangrijk om te weten is dat goed onderhouden dakgoten het opgevangen regenwater optimaal houden. Yves overloopt graag met u de mogelijkheden om uw dak uit te rusten voor regenwaterrecuperatie.

Spreek er vandaag nog over met uw ervaren dakwerker in Schoten.
Bel of mail Yves Van Der Plas voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bottom of page