top of page

INSTALLATEUR CV-KETEL, BOILER, RADIATOREN EN THERMOSTATEN IN SCHOTEN EN OMSTREKEN

Nieuwbouw- en renovatieprojecten in Merksem, Wijnegem, Schoten, Brasschaat en Schilde

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel, boiler, radiator of thermostaat en woont u in de brede regio Schoten? Dan doet u toch gewoon een beroep op Yves Van Der Plas uit Schoten!

Plaatsing van radiatoren en cv-ketel

Vloerverwarming voor uw nieuwbouw of renovatie

Yves Van Der Plas zorgt in de regio Schoten voor de aanleg van centrale verwarming, plaatst radiatoren en garandeert een gepaste thermostaatverwarming. Doet u voor de plaatsing van uw centrale verwarming een beroep op Yves Van Der Plas uit Schoten, dan geniet u van een comfortabele warmte in huis.

Erkend installateur van centrale verwarming in Schoten (Vaillant en Junkers)

Verwarming plaatsen in Schoten en omstreken: het is de specialisatie van Yves. Dankzij zijn werk geniet u de hele winter van een aangename temperatuur en heeft u het hele jaar door lekker warm water in huis. Yves plaats de nieuwste cv-ketels in nieuwe en bestaande woningen rondom Schoten. Merken zoals Vaillant en Junkers hebben een uitstekende reputatie en zijn duurzaam en ecologisch in gebruik. Weet u niet welke ketel te kiezen? Dan adviseert hij u graag.

Voor de plaatsing van uw verwarming doet u een beroep op een specialist zoals Yves Van Der Plas. Dan bent u zeker van een correcte plaatsing en merkt u het verschil in huis en in uw portemonnee. Een goed geplaatste centrale verwarming is een investering voor het leven.

Bekijk samen met een vakman hoe u uw huis kunt verwarmen.
Neem daarom vandaag contact op met Yves Van Der Plas uit Schoten.

bottom of page