Installateur cv-ketel, boiler, radiatoren en thermostaten in Schoten en omstreken

Nieuwbouw- en renovatieprojecten in Merksem, Wijnegem, Schoten, Brasschaat en Schilde

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel, boiler, radiator of thermostaat en woont u in de brede regio Schoten? Dan doet u toch gewoon een beroep op Yves Van Der Plas uit Schoten!

centrale verwarming

Yves Van Der Plas zorgt in de regio Schoten voor de aanleg van centrale verwarming, plaatst radiatoren en garandeert een gepaste thermostaatverwarming. Doet u voor de plaatsing van uw centrale verwarming een beroep op Yves Van Der Plas uit Schoten, dan geniet u van een comfortabele warmte in huis.

Vraag een offerte aan

Erkend installateur van centrale verwarming in Schoten (Vaillant en Junkers)

Verwarming plaatsen in Schoten en omstreken: het is de specialisatie van Yves. Dankzij zijn werk geniet u de hele winter van een aangename temperatuur en heeft u het hele jaar door lekker warm water in huis. Yves plaats de nieuwste cv-ketels in nieuwe en bestaande woningen rondom Schoten. Merken zoals Vaillant en Junkers hebben een uitstekende reputatie en zijn duurzaam en ecologisch in gebruik. Weet u niet welke ketel te kiezen? Dan adviseert hij u graag.

Voor de plaatsing van uw verwarming doet u een beroep op een specialist zoals Yves Van Der Plas. Dan bent u zeker van een correcte plaatsing en merkt u het verschil in huis en in uw portemonnee. Een goed geplaatste centrale verwarming is een investering voor het leven.

Bekijk samen met een vakman hoe u uw huis kunt verwarmen.
Neem daarom vandaag contact op met Yves Van Der Plas uit Schoten.