top of page

ERVAREN INSTALLATEUR VAN SANITAIR
IN DE REGIO SCHOTEN

Plaatsing sanitair en rioleringswerken met een duidelijke offerte

Yves Van Der Plas uit Schoten ziet sanitair en loodgieterswerk heel breed. Zijn werkterrein situeert zich in de ruime omgeving van Schoten. U contacteert hem onder andere voor volgende diensten:

Een badkamer verbouwen of renoveren (geheel of gedeeltelijk)

Installatie van waterleidingen

Rioleringswerken

Ontstoppingen sanitair

Regenwaterrecuperatie

KeukenrenovatieBij ingrijpende projecten zoals een badkamerrenovatie zijn goede afspraken van het grootste belang. Daarom houdt Yves u gedurende de hele loop van het project op de hoogte. U kunt hierbij uitgaan van een uitstekende service, een scherpe prijs en een perfecte nazorg.

badkamer renoveren
badkamer renoveren

Regenwaterrecuperatie

Yves Van Der Plas is specialist in rioleringswerken en regenwaterrecuperatie. Hij plaatst en vernieuwt afvoerbuizen en waterleidingen. Bovendien plaatst Yves voor u systemen van regenwaterrecuperatie. Dankzij een pomp die met uw regenput verbonden is, kunt u zo regenwater gebruiken in uw toilet, tuin of voor de wasmachine. Een investering die u zo recupereert!

Uw badkamerspecialist in Schoten en omstreken

Yves Van Der Plas plaatst douches, ligbaden, kranen, wastafels, toiletten, badmeubels en badkamerradiatoren. Hij is een ervaren loodgieter uit en werkt hiervoor samen met DESCO, zijn vaste leverancier die garant staat voor de beste kwaliteit. Hij neemt de tijd om met u naar de badkamerwinkel in Wijnegem te trekken als u dit wenst. Daar kiest u in functie van uw project het geschikte bad en de perfecte douche met bijhorende badkamerkraan. Als extra service helpt Yves u bij het maken van de juiste keuze en geeft advies waar nodig. Nadat de keuze bepaald is, stelt Yves een offerte op. Handig, want dan kunt u meteen het een en ander vergelijken.

Enkele realisaties

BADKAMERRENOVATIE - PLAATSING BAD

ENKELE MOOIE REALISATIES

BADKAMERRENOVATIE

BADKAMER- EN KEUKENRENOVATIE

BADKAMERRENOVATIE - DOUCHE + BADKAMERMEUBEL - VOOR / TIJDENS / NA

OPBOUW DOUCHE

DOUCHE + WASTAFEL VOOR FIETSEND PERSONEEL

TOILET - VOOR/NA

WATERMETERS

Wilt u uw badkamer vernieuwen en zoekt u een badkamerspecialist in de regio Schoten? Bel of mail Yves Van Der Plas uit Schoten voor een vrijblijvend gesprek.

bottom of page